Viktig og nyttig info før tannbehandling av din hest!

Det er fint om du sender meg din adresse, tlf nr, og epost adresse, samt hestens; navn, kjønn, rase, fødselsdato, samt stalladresse på forhånd så får jeg lagt deg inn i journalsystemet. Si i fra om hesten din er drektig,  har nylig eller er under behandling med antibiotika!

Koronatiltak:

Vi holder 1 meter avstand så langt det lar seg gjøre. Når jeg er på en side av hesten, står du på den andre. Ikke kyss hesten din på mulen rett før jeg kommer. Jeg er vant med å ha dere på skulderen for å vise dere alt, dette må jeg begrense litt. Jeg har allerede hatt en runde med forkjølelse,- dette resulterte i at jeg måtte avlyse 2 dager med 20 hester til behandling. Dette har en stor innvirkning på min økonomi, da det ikke er noen støtteordninger for slikt, samt at jeg måtte inn til denne koronatestingen og i karantene før negativt svar kom. Dette har jeg verken tid eller lyst til å gjøre igjen, hold deg på avstand om du er det minste forkjølet.

På forhånd takk!!!

 

Avbestilling:

Senest 24 timer før timebestilling i Aust-agder.

7 dager ved langdistanse oppdrag.

Grunntaksten  faktureres dersom du ikke møter til timen din eller avbestiller under fristen.

 

Betaling:

Jeg tar alle kort på stallen. 

Ikke kontanter.

Dersom du må ha faktura må du si i fra på forhånd, og du må vite at du er kredittverdig. Dersom du ikke er det må du være forberedt på å betale med kort. Du kan eventuelt lage dyrekonto på forhånd. Se ressursbank.no

Faktura gis enten via Ressursbank/dyrekonto eller nå Svea Finans Faktura.

Fakturatillegg tilkommer.

Viktig!

Jeg ønsker å jobbe i temperaturer over 0 grader. Dette er for hesten sin komfort og utstyr/medisiner som fryser. Ved tannbehandlingen er jeg nødt til å bedøve hesten for at jeg skal få undersøkt munnhulen grundig. Når jeg kommer er det fint om hesten er tatt inn, at vi kan stå i en stall, garasje eller lignende uten trekk, og at det er ett jevnt underlag som hesten ikke kan skli på, helst ikke for trangt. Vi trenger ett vannuttak, eventuelt vann i bøtte. Gjerne varmt!  Hesten skal helst ikke spise på minst 2 timer etter behandling.

Det er alltid en risiko for kolikk og andre bivirkninger fra sedasjon, pass på hesten din, gå gjerne litt med den senere på dagen/kvelden etter behandling og sørg for god vanntilgang. Husk å ta med hestens helsekort  for registrering av medisinbruk eller skriv ut fra Mattilsynets sine skjema sider. 

Det er alltid karens tid på stevnestart på 6 dager etter behandling, Opptil 14 dager dersom det må benyttes ekstra smertestillende.

Si i fra om du også trenger vaksine til hesten din, da jeg ikke tar dette med ut med mindre jeg vet om det.

Dette koster bare 450kr ekstra sammen med munnhuleundersøkelsen!

Pris:

Grunntakster:

1590,-  Aust-agder + kjøring 15kr/km, tur/retur Froland, deles dersom flere på samme strekning. 

1890,- Langdistanse utenom Aust-agder, inkluderer kjøring.

(Forutsetter nok kunder på samme strekning)

Grunntaksten inkluderer:

1 dose sedasjon, grundig undersøkelse med lys og speil, diagnostikk, enkel behandling og normalt vedlikehold av munnhule. Bittvurdering om ønskelig.  Inntil 45 min behandling.

  • Ulvetenner: 650,- per tann i tillegg til grunntakst.

  • Forinnpakninger: fra 250,-

  • Tannregulering: fra 250,-

  • Fluor: fra 75,-

  • Ekstra sedasjon: 145,- per dose.

  • Ekstra smertestillende (metacam) : 145,- per dose

Eksempler på ikke normalt vedlikehold er: forinnpakninger, overbitt, underbitt, kariesutredning, ulvetanntrekk. Dette kommer som ekstrakostnader. Det er alltid lurt å beregne i overkant av 2000,-  , mer om du mistenker noe av det overstående.

 

Si i fra om det er noen av de overstående punktene som er vanskelige så løser vi det på best mulig måte for oss alle! Jeg jobber etter beste evne for å tilby kvalitetstjenester på for ditt dyr og deg på dine premisser. Jeg tar det svært personlig om du ikke skulle være fornøyd. Jeg ønsker tilbakemelding  og konstruktiv kritikk,- positivt og negativt!

© 2023 by The Animal Clinic. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon