Om oss

Ingrid Stenhamar Sandbækken

Ingrid ble uteksaminert fra Warsaw University of life sciences I 2015. Hun har jobbet på flere klinikker i Agder og Oslo. Hun startet eget veterinærkontor i Froland og har etter dette jobbet kun med hest på stall og smådyr på kontoret.

Ingrid vokste opp på småbruk i Bærum med sau, trekkhunder, og katt. Nå har familien kjøpt ett gammelt småbruk på Jomås! Hun kjøpte sin egen hest når hun var 16 år, kaldblodstraveren Friggen. Før dette har  bodde hun ett år i England hvor hun tok første del av ridelærer utdannelsen, og hadde sin korte, men varierte konkurranse periode i dressur, sprang og feltritt, samt de mange showing klassene der.  

Nå har hun hundene Dag og Natt. Sammen er de mye på tur i skog og fjell, og trener aktiv agility! De er også ofte å se på kontoret og med ute på stall.

Ingrid var ambulansearbeider i flere år før hun ble veterinær. Hun er oppriktig glad i mennesker og er vant med folk i vanskelige og kritiske livssituasjoner. Hun jobber etter beste evne for å tilby kvalitetstjenester for ditt dyr, på alle sine premisser. Dyrets beste er alltid hovedfokus. Hun tar det personlig om du ikke skulle være fornøyd og ønsker tilbakemelding  og konstruktiv kritikk, positivt og negativt!